Over Sp!ts

Sp!ts is in bijna twaalf jaar tijd uitgegroeid tot een krant met een duidelijk gezicht en een dagelijks eigen en uniek nieuwsaanbod en is niet meer weg te denken uit het Nederlandse medialandschap. Naast de krant geldt dat trouwens ook voor de site spitsnieuws.nl, de constante stroom twitterberichten, het nieuws op de schermen in het openbaar vervoer, de mobiele site en voor de beurzen die mede dankzij de inhoudelijke steun van de Sp!tsredactie tot stand kunnen komen.

Met een relatief kleine redactie presteert Sp!ts het om zulk interessant nieuws te brengen dat dit dagelijks wordt overgenomen door andere media. Nieuws en entertainment gaan daarbij - als het hart en de ziel van Sp!ts - volledig hand in hand.

Sp!ts biedt het overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten, voegt daar de interessante eigen onderwerpen aan toe en completeert dit met een stevige portie entertainment en sport. Dit geheel blijkt voor onze lezers én onze adverteerders een ideaal pakket: lezers hebben er een prettig begin van hun dag door en voor adverteerders is het - mede daardoor - een prachtig communicatiemiddel.

We werken ook graag samen met adverteerders om, buiten het actuele nieuws, gezamenlijk interessante content voor de lezer te maken. We blijven de komende jaren investeren om voor adverteerders effectieve contactmomenten te creëren met hun doelgroepen. Creatief gebruik van de verschillende media in ons portfolio staat hierbij voorop. De krant blijft daarbij vanzelfsprekend een belangrijke basis voor de toekomst.

Sp!ts wordt uitgegeven door Telegraaf Media Nederland Landelijke Media B.V. Sinds 21 juni 1999 bestaat de gratis krant. Sp!ts heeft een actuele oplage van 361.893 exemplaren per dag. Sp!ts bereikt hiermee dagelijks 1.489.000 miljoen lezers. De oplage van Sp!ts wordt officieel gemeten door het HOI.